Jens Lehmann, a botrányhős kapus

Jens Lehmann, a botrányhős kapus

1969. november 10.-én látta meg a napvilágot Jens Lehmann német labdarúgó, napjaink egyik legmókásabb botrányhőse. A válogatott kapus korábban őrületes bakijaival riogatta a fociszurkolókat, mostanában azonban ellentmondást nem tűrő egyéniségével hívja fel magára a figyelmet. Lehmann kakaskodása Arsenal – Bolton, 3-1 — Angol bajnoki mérkőzés (2006. 05. 09.) A meccs során számos összetűzés és incidens […]

1969. november 10.-én látta meg a napvilágot Jens Lehmann német labdarúgó, napjaink egyik legmókásabb botrányhőse. A válogatott kapus korábban őrületes bakijaival riogatta a fociszurkolókat, mostanában azonban ellentmondást nem tűrő egyéniségével hívja fel magára a figyelmet.

Lehmann kakaskodása
Arsenal – Bolton, 3-1 — Angol bajnoki mérkőzés (2006. 05. 09.)
A meccs során számos összetűzés és incidens övezte Lehmann megmozdulásait.

Lehmannal kibabrálnak
Hannover 96 – VfB Stuttgart, 1-0 — Német bajnoki mérkőzés (2009. 10. 24.)
A Hannover elleni bajnoki mérkőzés végén, a hazaiak egygólos vezetésénél a kapu mögötti labdaszedőhöz sietett Lehmann, hogy labdát kapjon. A labdaszedő azonban kellemetlenül kibabrált Lehmannal.

Lehmann vizelése
Stuttgart – FC Unirea Urziceni, 3-1 — Bajnokok Ligája mérkőzés (2009. 12. 10.)
Lehmann az Unirea elleni Bajnokok Ligája mérkőzés közben elhagyta a pályát, és a kapu közelében lévő reklámtábla mögé pisált. Lehmannak egyébként sietnie kellett a pisiléssel, mert a románok „ténykedése alatt” labdát szereztek, és támadást vezettek.

Fotó: wikipedia.org