Valentin nap

 1. Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!
 2. Te a világban eddig csak egy valaki voltál, de valakinek te lettél az egész világ.
 3. Lehetek én bárhol, szívem erősen lángol! Ez a szív Hozzád menne, örökké Veled lenne! Segíts hogy így legyen, hogy szívem szíved legyen!
 4. Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!
 5. Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhová nézek. Úgy szeretnék szemedbe mélyen belenézni és mondani: nélküled nem érdemes élni! Szeretlek!
 6. Reggel nem tudok enni, mert SZERETLEK Délben nem tudok enni, mert SZERETLEK Este nemtudok enni, mert SZERETLEK Éjszaka nem tudok aludni, mert éhes vagyok!
 7. Ha porba írunk valamit, elfujja a szél, ha szívünkbe írjuk örökké él. Én szívembe véstem egy szót s egy nevet, a szó szeretlek, a név a Tiéd.
 8. Ne higyj a fiúnak, ha Rád nevet, ne higyj, ha esküvel mondja, hogy szeret, ne higyj még akkor sem, ha könnyeket ejt, mert a fiú nehezen sír, de könnyen felejt!
 9. Amíg szeretsz addig élek, kérlek szeress, mert meghalni félek!
 10. Ha a puszik esőcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm Neked!
 11. Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni, a Te két szép szemed, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat, ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad!
 12. 5 szót üzenek vésd jól eszedbe: SZERETLEK, IMÁDLAK LÉGY ENYÉM ÖRÖKRE.
 13. Ne sírj, ha az élet fáj, vagy a bánat a szívedbe váj, ne sírj érnek csalódások és elfoszlanak egykori gyönyörű álmok.
 14. Te csak valaki vagy a Világon, de valakinek Te vagy a Világ!
 15. Nincs reménytelen szerelem, mert aki szerelmes az örökké reménykedik.
 16. Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, mosolyogj rám Te is hogy én is mosolyogjak.
 17. Ne csalj meg senkit, gondolj magadra, hisz neked is fájna ha valaki megcsalna.
 18. Vad álmok, kósza ábrándok, való élet, szenvedély. Ez az, mi éltet, amiért élek. Te vagy az álmom, minden ábrándom. Te vagy számomra az élet, s a szenvedély, ami éltet.
 19. Mi is az a szerelem? Te jelented ezt nekem. Kifejezni nem tudom, csak annyit ha nem vagy mellettem fáj mindenem, SZERETLEK mindörökre.
 20. Égszínkék szemedtől testem elgyengül, szívem meg ver veszettül!
 21. Próbáltalak már levegőnek nézni,de rájöttem nem tudok levegő nélkül élni!
 22. Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés: SZERETLEK TÉGED!
 23. Édes gyümölcs a szerelem, vak és édes… és ezt Te jelented nékem, mégha kétes. Én tudom miként szeretlek, s Te is érezd: soha többé nem eresztlek kezemből Téged!
 24. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.
 25. A SZERELEM olyan szép szó, csak keresd, hisz oly jó. Ezt az érzést amit csak akkor érzel, nem kérdés, csak akkor érted, ha mar átélted!
 26. Se a nappal, se az éj, nincs semmilyen szenvedély, ami Nálad jobban kell, és ez sosem múlik el!
 27. Ha az élet rögös útját járod és keresni vágyol egy hű barátot, ne keress olyat ki hízeleg, az fog becsapni tégedet. Keress olyat ki félrevonultan húzza meg magát és meglásd ő lesz számodra a legjobb barát!
 28. Minden múlandó e Földön, minden elvész valaha, csak a szerelem szava suttogja soha, soha….
 29. Amikor megszólal az orgona zenéje, és elhangzik mindkettőnk ajkán az igen, sorsunk akkor eggyé forr majd össze, szeretni akarlak és megtartani örökre!
 30. Amikor meglátlak remegni kezd a lábom, elcsuklik a hangom és elfelejtem minden gondolatomat. Szerintem ez a szerelem de ezt így soha nem fogom tudni elmondani Neked, a fenti okok miatt.
 31. Te vagy az első kinek hinni tudtam. Te vagy az első kinek nem hazudtam. Te vagy az első kit szívből szeretek. Te vagy az kit sohasem feledek!
 32. Valaki egyszer azt mondta: Ha valakit igazán szeretsz engedd el! Ha visszajön hozzád örökre a tied marad. De ha nem akkor soha nem is volt igazán a tiéd!
 33. Olyan csend van nélküled, hogy szinte hallani amit még utoljára akartál mondani.
 34. Fontos üzenetem van a számodra: Amikor írom rád gondolok, amikor küldöm rád gondolok, amikor megkapod rád gondolok és most is rád gondolok!
 35. Mi az: felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet és akivel ez történik sms-t küldd neked?
 36. Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek ha érdemes!
 37. Gondolj rám ha leszáll az est gondolj rám ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretlek s nem feledlek téged!
 38. Szeretlek, míg a nap a holddal frigyrelép hajnal!
 39. Ne higyj annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret. Annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt, könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak igazán!
 40. A SZERELEM olyan szép szó, csak keresd, hisz oly jó. Ezt az érzést, amit csak akkor érzel, nem kérdés, csak akkor érted, ha már átélted!
 41. Sosem tudtam eddig milyen szép az élet! Mióta ismerlek, csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, Szeretlek napról-napra jobban!
 42. Ha az ember igazán szeret valakit, akkor semmi szükség arra a szóra: Sajnálom.
 43. Eljött hát a holnap, s Te nem vagy itt nekem! Pedig azt hittem, mindig itt leszel Velem! Vajon mi történt, hogy csak így eltüntél, elmentél, s még csak egy SMS-t sem küldtél!
 44. Ha azokra gondolsz, kik téged szeretnek, rám is gondolj, mert én is szeretlek!
 45. Elmondani oly nehéz, hogy miért Szeretlek Téged én, de lelkem meleg, szívem nevet, ha végig simit két szép szemed!
 46. Ó kedvesem! Valentin napján úgy érzem, nem tudok nélküled élni! Mindig simogatod a nyakamat, és melegséggel töltöd el kihűlt testemet! Szeretlek téged, drága sál!
 47. Ha szeretsz, csak egyet szeress, kit gondolod hogy tiéd lehet, mert megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés!
 48. Érzem ahogy a forró könny égeti arcomat, érzem ahogy lágyan simogatsz. Érzem hogy néha itt vagy velem de bárcsak örökké fognád a két kezem!
 49. Minden perc attól volt szép hogy ami köztünk történt. Szabadon és könnyen ment még!
 50. Szeretnék könnycsepp lenni, szemeidben megszületni, végigfolyni arcodon és meghalni az ajkadon!
 51. Szeretnélek, mert szeretlek, szeretnélek szabadon szeretni, szeretném, ha szeretnél, még ha Te nem is szereted, hogy SZERETLEK!
 52. Szeretnék, Szeretni, Szerelmet, Szerezni, Szerelmes, Szívedbe, Szerelmes, Szívemet, Szegezni, Szólj, Szám, Szívem, Szép, Szerelmes, Szívedet, Szeretni, Szabed-e?
 53. Szeretlek kedves minden perc heves. Izzik bennem a vágy, hogy érezzem bőröd illatát. Szeretlek meglásd, magába zár miket egy szerlemes palást.
 54. Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon nagyon szeret, valaki boldog, ha melletted lehet…
 55. A szerelem olyan, mintha bepisiltél volna. Senki sem látja csak te érzed a melegét.
 56. Ha majd egyszer szeretetre vágyol, s nem találsz se közel se távol, gyere oda ahová temettek, ott a fűszál is azt suttogja, hogy SZERETELK!
 57. Szívem szíveddel lágyan összedobban, SZERETLEK napról-napra, egyre-egyre jobban!
 58. Nem tudom leszünk-e egymásé, de az érzés mit adsz nekem, Bent marad a szívemben, mintha itt lennél mellettem!
 59. Ha a csilingelő hangodat hallhatom,úgy érzem bearanyozod a napom, s egyszer talán a füledbe súghatom, Kicsim jó veled nagyon!
 60. A kezet csak megfogni szabad… Elengedni vétek… Eldobni átok… Egymásba simuló kezek tartják össze az eget s a világot!
 61. Mikor előszőr néztem a szemedbe, tudtam a szívem tied lesz örökre. Érzem, hogy soha nem tudlak feledni csak akkor leszek másé ha el fognak temetni!
 62. Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhová nézek. Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni és elmondani, nélküled nem érdemes élni!
 63. Lehet, hogy Te csak egy valaki vagy a világon, de lehet, hogy valakinek csak Te vagy az egész világon!
 64. Csendes éjszakán elkerül az álom, gondolataimban csak utánad vágyom! Álmodom felőled szerelmes meséket, minden álom vége, hogy: SZERETLEK TÉGED!
 65. Lelkemben keserűség. Meddig fogom viselni még? Szívem lassan összeroppan. Te kellesz csak. Hányszor mondjam?
 66. Önnek egy jóéjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a cuppanás után hunyja le szemét és álmodkon az üzenet küldőjével. Cuuupppppp!
 67. Mi öröm volt egykor, most kínom forrása. Letűnt szép világom múlandó varázsa. Terveink, álmaink eltűnni látszanak, fénylő csillagokkal távolban játszanak.
 68. Benned élek láthatatlanul, mit senki sem sejt, hozzád tartozom elválaszthatatlanul, míg szíved nem felejt.
 69. 5 – 4 – 3 – 2 – 1 – 0 PLACCS!!! Épp most csattant el az édes kis pofidon egy jóéjt puszi!
 70. Létem élettelen tétlen. Úgy vélem. Pedig nem kértem. Még nem. Az is lehet, lesz valami játék, de bármi lesz is, nekem az ajándék.
 71. Édes búval leng körbe e reggel friss illata, mit fájdalommal vegyít egy vérző szív sóhaja. Távolodni látszol, s helyeden néma űr, mi magába húz, s tompán zúg itt belül.
 72. Olaszul TI AMO, angolul I LOVE YOU, németül ICH LIEBE DICH, franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk.
 73. Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon-nagyon szeret, valaki boldog ha melletted lehet, valaki szemében miattad könny ragyog. Az a valaki hidd el én vagyok!
 74. Szeretlek, ja bocsi ez csak 9 betű. Ez neked nem elég, hogy elmondjam mennyire szeretlek?
 75. A szerelem nem mindig az, aminek hisszük, és várjuk, néha sokkal több annál.
Lófej - jópfa lómaszk

Valentin nap

Megosztás

Ha tetszett, akkor mutasd meg az ismerőseidnek is!

Lófej - jópfa lómaszk

Értesítés

Amennyiben szeretnél értesülni az újdonságokról, mint például új funkciók bevezetése, nagyobb volumenű átalakítások, akkor iratkozz fel értesítőnkre.

Ne aggódj, nem spammolunk, nem adjuk oda az e-mail címedet senkinek, és az értesítőket sem fogjuk naponta dobálni. Sőt, bármikor leiratkozhatsz az értesítőről.

Leiratkozás

18+ agrár alphaville aranyos autó balhé banzáj beszólás big in japan bikicsunáj biztonsági szervezet botrány brazil brutális buli bunyó buta béke békéscsaba béna chat csendőrség csőd dagadt dalszöveg disznó dél-afrika evés facebook fegyver feldolgozás film fing fiú foci forma1 fos fraktál fárasztó fénykép fénymásoló gagyi generátor gino graffiti gyalázat gyerek gyerekek gyilkos gyilkosság gáz gépfegyver gól halál harc hasznos havas henrik hiszti hoki horgász horror háború híradó hülye hülyeség idegbeteg idegesítő idióta internet ismerkedés ismerkedős szöveg ivás iwiw jeje jens lehmann játék kaja kalória kanál kapus kardoskút karácsony kegyetlen kocka kockaéder konzumidióta kutya kép képek kórház köcsög közbiztonság közlemény lego lyrics lány lóhere macska majális matek megalázó meglepetés megmagyarázhatatlan mentő metál mikró mp3 myvip máv mónika show naptár navigátor nyanya nyilatkozat nyugdíjas nyálas obama oltás omlós omlósz orbitális orosz palik paraszt paródia pi picsa ping-pong pizza pofon politika péntek rajzolás rally rapper recept reklám rendőrség retro rinyálás riporter rtl klub részecskegyorsító részeg segg segítség speak sport sportriporter svéd szappanopera szar szarás szegény szerencse szeretet sztrájk sztálin szánalmas szórakozás szöveg születésnap sírás sósav takarmány tanulás telefon titanic tréfa tv twitter tánc tévé történelem tűz utca vb verekedés vicces videó villám géza vizsga vuvuzela vér wc woody allen zene zsír zsíros álhír állat átverés égés égő érdekes értelmetlen észosztás étel öreg úszónő
Küldj be tartalmat! ›